måndag 22 augusti 2011

Fluff

Hallå alla ni som tränar (och andra också såklart).

Käkar ni fluff eller?

Konceptet är lika enkelt som nyttigt.

Jag testade att göra fluffet med en elvisp först, det funkar väl
men är lite mer krävande för arm och hand.
Matberedaren har en fiffig insats som vispar grädde, den funkade bättre.
Det vill säga att fluffet blev bra mycket fluffigare.

Gör såhär:
Vispa ihop typ 200-300 gram FRYSTA bär. Viktigt att dom är frysta,
det gör hela konceptet. Vilken sorts bär gör det samma.
Två skopor proteinpulver (KASEIN), men det funkar säkert med vassle också.
En liten skvätt mjölk (vatten eller saft funkar säkert lika bra).

Kör detta i någon form av vispmaskin i cirka 3 minuter eller tills fluffet
är som hårt piskad grädde. Ni märker när det är klart, det blir fluff liksom.

Sen är det bara att njuta av denna magiska anrättning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar